کانون شماره 4 اهواز در سال 1364 در کوی اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز ، فعالیت خود را آغاز نمود.

ساختمان این مرکز که یکی از منازل ویلایی دانشگاه می باشد، برای بهره براری فرهنگی به کانون پرورش فکری واگذار گردید ( به صورت امانی).

این ساختمان به مساحت 12 متر مربع و داراری  دو سالن مطالعه برای برگزاری فعالیت های فرهنگی، دو اتاق برای تشکیل کلاسهای ادبی و هنری ،یک آبدار خانه ، یک انباری و یک سرویس بهداشتی می باشد.

همچنین این مرکز به یک باغچه اختصاصی و فضای سبز عمومی دسترسی نزدیک دارد.

فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی مرکز از همان سال تاسیس به صورت دایم برقرار گردیده و اعضای دختر و پسر کودک و نوجوان در روزهای تعیین شده در فعالیت های مرکز مشارکت داشته و دارند.

 هم اکنون این مرکز با داشتن مجموعه ای از   7839    جلد کتاب در بخش کودک و نوجوان و مرجع آماده خدمت به عزیزان می باشد.

خدمات مرکز:

-کارگاههای ادبی و هنری برای مخاطبین 6 تا 18 سال در فضای مجازی و کلاسهای برخط. کارگاه شعر وداستان و آموزش خط تحریری .

-اجرای فعالیتهای فرهنگی عمومی ویژه اعضای حقیقی و برخط.

-مرکز خدمات فراگیر ندارد.

روز و ساعت فعالیت: یک شیفت. از ساعت 8تا 13. همه روزه به جز ایام تعطیل

پرسنل: 1 مربی مسول. 1 مربی ادبی پاره وقت. 1 مربی خوشنویسی پاره وقت. 1 مربی نقاشی پاره وقت. 1 خدمات

شرایط عضویت: داشتن حداقل 6 سال تمام  تا پایان 17 سالگی

پرداخت شهریه : در حال حاضر تمام ثبت نام ها از طریق کا پی اف صورت می گیرد و شهریه متناسب با کلاس درخواستی عضو، متغیر است.

نشانی :اهواز. اتوبان گلستان. دانشکده علوم پزشکی. کوی استادان . نبش خیابان نرگس . مرکز 4 اهواز

تلفن ثابت : 33738279- 061

   مربی مسول: مرجان ظریفی

 

اخبار مرکز:

 

  • 1400/07/29 - 10:33
  • تعداد بازدید: 5539
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون اندیمشک

هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اندیمشک به‌صورت مجازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اندیمشک با موضوع نقد و بررسی آثار نوجوانان و با حضور لیلا سپهری، شاعر و منتقد ادبی خوزستانی، کارشناسان و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان و اعضای مراکز کانون شهرستان اندیمشک در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.
سپهری در این نشست گفت: آرایه‌ی تلمیح اگر در زیرساخت اثر شعر قرار بگیرد بسیار کمک‌کننده است، اما باید سعی کنیم در استفاده از این آرایه دچار تکرار و کلیشه نشویم.
وی تأکید کرد: شاعر موفق با کمک آرایه‌ی تلمیح کلامی متفاوت و دیدگاهی جدید را از روزنه‌ای بدیع پیش روی مخاطب قرار می‌دهد.
این شاعر و منتقد ادبی به عینیت کشیدن عناصر شعری را امری ضروری دانست و بیان کرد: شعری موفق است که عاطفه‌ی مخاطب را دچار تغییر و تحول کند، در این مسیر شاعر باید سعی کند تأثیرپذیری از شاعران دیگر را کم کرده و با نگاهی تازه در خلق اثر به امضاء شخصی برسد.
او با اعتقاد به اینکه هنگام سرودن شعر باید از پراکنده و مستقیم گویی بپرهیزیم، افزود: در شعر باید مفاهیم را نشان بدهیم و نیاز به توضیح دادن نداریم، همچنین شعر باید منطق شاعرانه داشته باشد هنگامی که تشبیه می‌کنیم تشخیص را به کار می‌بریم یا عاطفه را درگیر می‌سازیم باید دقت کنیم که در دام توضیحات و توصیفات طولانی نیفتیم.
حفظ پیوند عمودی در اثر، خسیس بودن در استفاده از کلمات و رعایت ایجاز به معنای خلق بیشترین معنا در کمترین کلمات، تفاوت نثر و شعر، آشنایی با آرایه‌ها و منطق شاعرانه، از جمله مواردی بود که مربی فرهنگی کانون خوزستان در پایان این نشست مجازی به تشریح آن‌ها برای نوجوانان شرکت‌کننده در نشست پرداخت.
بر اساس این گزارش، هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اندیمشک، با سرپرستی پوران الهی‌فر و نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا، به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت